A0: علام حکم ۲۴ محکوم اختلاس ۳۰۰۰میلیاردی/ احضار بابک زنجانی و فاضل لاریجانی به دادگاه
 

تـــرم2کاردانی حــقوق ــــ مرکز علـمی و کـاربردی خــوروبیابانک
طرح اشنایی با مباحث حقوقی

در باره ما
 

به وبلاگ حقوقی و اختصاصی دانشجویان خوروبیابانک خوش آمدید

 

لينك روزانه
 
دنـیـای حــقوق
سایت دادگستری
yahoo
google
ارسال دستگاه از چین به ایران
حمل از دبی
قلاده اتوماتیک ضد پارس
الوقلیون
براي تبادل لينک ابتدا لينک مارو بانام:  علام حکم ۲۴ محکوم اختلاس ۳۰۰۰میلیاردی/ احضار بابک زنجانی و فاضل لاریجانی به دادگاه   در وبلاگ ياسايتتان قراردهيد
 
كد هاي جاوا
 

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 15
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


 


علام حکم ۲۴ محکوم اختلاس ۳۰۰۰میلیاردی/ احضار بابک زنجانی و فاضل لاریجانی به دادگاه

دادستان کل کشور گفت: متهم ردیف چهارم نیز «سعید کیانی رضازاده» رییس بانک صادرات شعبه گروه ملی اهواز فرزند عیسی است که به استناد ماده ۴ قانون تشدید مرتکبین ارتشاء و اختلاس به عنوان مفسد فی‌الارض به اعدام محکوم و حکمش نیز تایید شده است. هم‌چنین این فرد وجوهی را به عنوان رشوه در دوران ریاست خود به مبلغ ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال گرفته که به عنوان وجوهی که در قالب رشوه دریافت کرده است، محکوم به جریمه شده است.
 
متهم ردیف ۵: آقای سعیدرضا محمودی - رییس بانک ملی کیش که به حبس ابد و محرومیت دایم از خدمات دولتی، جزای نقدی و پرداخت یک چهارم از مبلغی که به عنوان رشوه اخذ کرده، محکوم شده است.
متهم ردیف ۶: علیرضا ریاضی سرپرست منطقه بانک صادرات اهواز که به ۱۵ سال حبس و محرومیت از خدمات دولتی به طور موقت محکوم شده است.
متهم ردیف ۷: طهماسب نصیری، مدیرعامل شرکت خدمات عمومی اهواز که به استناد ماده ۴ قانون مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس، به تحمل ۲۰ سال حبس، پرداخت جزای نقدی ۱۳۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال که معادل آن را باید جریمه پرداخت کند و همچنین پرداخت یک چهارم عواید حاصل از پولشویی محکوم شده است.
 
متهم ردیف ۸: خدامراد احمدی، معاون وزیر و رییس سابق ایمیدرو به جرم شرکت در اختلال در نظام اقتصادی کشور که به ۱۰ سال حبس و رد مال به مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان، پرداخت همین میزان جریمه نقدی و محرومیت از مشاغل دولتی به طور موقت محکوم شده است.
متهم ردیف ۹: عبدالرضا رسولی، مدیرعامل گروه صنایع فولاد ایران که به تحمل ۲۰ سال حبس و رد مبلغ ۳۰ میلیارد ریال و رد یک ماشین سانتافه - که به عنوان رشوه دریافت کرده بود – محکوم شده است.
متهم ردیف ۱۰: ابوالفضل گلزاری، مدیرعامل شرکت تراوس به دلیل واسطه بودن در پرداخت رشوه به سه سال حبس محکوم شده است.
متهم ردیف ۱۱: مجید اسعدی الموتی، معاون وزیر راه وقت که به ۱۰ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق، انفصال دایم از خدمات دولتی و استرداد وجهی که به عنوان رشوه گرفته – که مبلغ آن ۲۰۲ هزار یورو و ۸۰۰ میلیون تومان است که مانند این مبلغ باید جریمه پرداخت کند – محکوم شده است.
متهم ردیف ۱۲: شاپور رهنمای ذکاوت، مدیرکل وزارت راه که به ۱۰ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق، انفصال دایم از خدمات دولتی، رد مبلغی که به به عنوان رشوه دریافت کرده و جزای نقدی معادل ۲۶۶ هزار دلار محکوم شده است.
متهم ردیف ۱۳: علی امیری، مدیرکل وزارت که به ۱۰ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق، انفصال دایم از خدمات دولتی و رد میزان مبلغی که به عنوان رشوه دریافت کرده است و همچنین پرداخت جزای نقدی، معادل ۱۶۸ هزار یورو محکوم شده است.
 
متهم ردیف ۱۴: کامران رادپویا فرزند علی‌اکبر، مدیرعامل یک شرکت وابسته به وزارت راه بود که به استناد ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به دو سال حبس و رد مال معادل ۱۱۳ هزار یورو و وجهی که به عنوان رشوه دریافت شده محکوم شده است و به استناد مواد ۵۹۲ و ۵۹۳ قانون مجازات اسلامی به ۳ سال حبس دیگر محکوم شده که این حکم تایید شده است.
 
متهم ردیف ۱۵: محمد علیار دستجردی فرزند غلامرضا است که مدیر شرکت حدید پارسیان بود که فاکتورهای صوری را صادر می‌کرد و مبلغ ۸۰۱ میلیارد ریال فاکتورهای صوری صادر کرده بود به استناد ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به تحمل یک سال حبس و به استناد قانون مبارزه با پولشویی به پرداخت یک چهارم مبلغ ذکر شده به عنوان جزای نقدی محکوم شده بود که این حکم هم تایید شده است.
 
متهم ردیف ۱۶: بهرام بهستانی مدیر شرکت الیت (از شرکت‌های وابسته به گروه امیرمنصور آریا) است که به استناد قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به تحمل یک سال حبس و به استناد قانون مبارزه با پولشویی به جزای نقدی معادل یک چهارم وجوه حاصله به مبلغ ۶۸۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال محکوم شده بود که این حکم هم تایید شد.
 
متهم ردیف ۱۷: امیررضا موجودی فرزند علی از شرکت لوشان به استناد ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به تحمل ۵ سال حبس و به استناد قانون مبارزه با پولشویی به جزای نقدی معادل یک چهارم ۶۸۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و به استناد ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی به ۶ ماه حبس دیگر محکوم شده بود که این هم تایید شده است.
 
متهم ردیف ۱۸: احسان نجیب فرزند محمدجعفر از شرکت لوشان به استناد ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به دو سال حبس و به استناد قانون مبارزه با پولشویی به پرداخت یک چهارم جزای نقدی مبلغ ذکر شده محکوم شده بود که این هم در دیوان عالی کشور تایید شده است.
 
متهم ردیف ۱۹: سعید خسروی فرزند محمدحسن که فامیل خود آقای مه‌آفرید بوده به استناد ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به ۸ سال حبس محکوم شده که این هم تایید شده است.
 
متهم ردیف ۲۰: خانم جمیله استوار فرزند ایرج که در حسابداری این گروه کار می‌کرده است به استناد ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به ۳ سال حبس محکوم شده که یک سال آن به لحاظ وضعیت سنی و تشخیص دادگاه به جزای نقدی تبدیل شده است و به استناد قانون مبارزه با پولشویی به یک چهارم جزای نقدی وجوه حاصله محکوم شده بود که دیوان عالی کشور قسمت دوم حکم را نقض کرده است و پرونده باید مجددا در این قسمت رسیدگی شود.
 
متهم ردیف ۲۱: خانم عاطفه حسی فرزند فریدون نیز به استناد ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به ۳ سال محکوم شده که یک سال آن به جزای نقدی تبدیل شده و این قسمت هم تایید شده است اما محکومیت به یک چهارم جزای نقدی نقض شده است.
 
متهم ردیف ۲۲: علیرضا بافت‌چی فرزند عبدالله مستندا به ماده ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به تحمل ۱۰ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق، جزای نقدی و ۳ سال انفصال موقت از خدمات دولتی، محرومیت از خدمات دولتی به مدت ۲۰ سال محکوم شده است که این قسمت آخر یعنی ۲۰ سال محرومیت نقض شده است.
 
متهم ردیف ۲۳: علیرضا بهارلویی که یکی از کارمندان همین گروه بوده به استناد ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به ۲ سال حبس محکوم شده که این هم عینا تایید شده است. محمود سروری فرزند مهدی که از کارمندان دیگر این گروه بوده به استناد ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به ۳ سال حبس محکوم شده و چون کارمند دولت نبوده جزای نقدی و انفصال از خدمت نیز نداشته است.
 
متهم ردیف ۲۴: نفر بعدی محمدرضا شهیدی‌تبار فرزند رحیم که جزو کارمندان شرکت خدمات عمومی اهواز بوده به استناد ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری به ۲ سال حبس، رد مبلغ ۱۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و جزای نقدی معادل یک چهارم مبلغ ذکر شده محکوم شده بود که عینا تایید شده است.
***
 
سخنگوی قوه قضاییه در ادامه اظهار کرد: این تعداد نفراتی است که توسط جناب آقای سراج محاکمه شده بودند. اگر حضور ذهن داشته باشید 39 نفر در این مرحله در دادگاه محاکمه شدند که قاضی سراج ۲ نفر از آنها را تبرئه کرد و از ۳۷ نفر باقی‌مانده مواردی را که قرائت کردم حکمشان تایید و قطعی شده و بقیه مواردی که اسم آنها را نخواندم احکامشان نقض شده است که مجددا باید دادگاه هم‌عرض به این پرونده ها رسیدگی کند.
 
وی افزود: بعد از رسیدگی آقای سراج به مرحله ی اول پرونده، ۱۶ نفر دیگر توسط قاضی دیگری محکوم شدند که پرونده در مرحله‌ی تجدیدنظرخواهی است. ۸ نفر از این افراد به احکام اعتراض کرده بودند و ۸ نفر دیگر هنوز فرصت تجدیدنظرخواهی دارند.
 
محسنی اژه‌ای با اشاره به پرونده فساد مالی خاطرنشان کرد: فساد بزرگی که واقع شد واقعا همه را متاثر کرد و به حیثیت بانک‌ها و افراد مختلف لطمه وارد کرد و مشکلات عدیده‌ای را برای بورس، بانک‌ها و سازمان‌های دیگر ایجاد کرد اما این فساد با قاطعیت و نهایت دقت رسیدگی شد.
 
وی ادامه داد: در این پرونده ۵۳ وکیل از ابتدا تا انتها حضور داشتند. شروع رسیدگی ۹۰/۵/۱۵ بود. تشگیل پرونده در اهواز بود ولی بعد از مدتی پرونده به تهران احاله شد.
 
محسنی‌اژه‌ای با بیان این‌که پرونده فساد بزرگ مالی حدود ۵۰ روز در اهواز بود، گفت: وقتی پرونده به تهران احاله شد با دو سه موضوع جدی روبه‌رو بودیم؛ یکی ال‌سی‌های مختلف بود که پرونده را از جهت نوع و تعدد اتهام با یک جهت خاص روبه‌رو کرد. دیگری تشخیص نوع جرم بود و نکته‌ی مهم‌تر این‌که بسیاری از پول‌های واریزی برای رد گم کردن بود و ردیابی این حساب‌ها مشکل بود و اینها مقدار زیادی وقت می‌گرفت.
 
وی افزود: یکی از مسائل مهم در این پرونده شناسایی شرکت‌های این مجموعه بود. این مجموعه حدود ۵۰ شرکت فعال و ۸۸ شرکت صوری برای رد گم کردن حساب ها داشت. شرکت‌های فعال این گروه، جمعیت قابل توجهی کارمند داشت و ما نهایت تلاش خود را کردیم که کارخانه‌ها تعطیل نشود. یعنی با این‌که بعضی از مدیران عامل شرکت‌ها از جمله خود مه‌آفرید دستگیر شده بودند ما نهایت تلاش خود را کردیم که به هیچ وجه شرکت‌ها به تعطیلی کشیده نشوند. بجز یک مورد که آن هم خودشان تعطیل کردند و در مورد آن توضیحاتی ارایه خواهد شد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






|

نوشته شده در سه شنبه 6 اسفند 1392برچسب:بابک زنجانی,حقوق, توسط پیمان منفردزاده| لينك ثابت |


موضوعات
 » عکس
 

لينك دوستان
 » ترم2کاردانی گروه4 » ترم2کاردانی گروه3 » ترم2کاردانی گروه2 » دنـیـای حــقوق » سر دنده ال ای دی led » ردیاب مخفی خودرو

»فال حافظ

»جوک و اس ام اس

»قالب های نازترین

»زیباترین سایت ایرانی

»جدید ترین سایت عکس

»نازترین عکسهای ایرانی

 

آرشيو
 

ارديبهشت 1393
اسفند 1392

 

نويسنده
 
نویسندگان
 
طراح قالب
  
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');